Меню сайту

Головна » 2017 » Жовтень » 23 » Зустріч із захисником Вітчизни
13:51
Зустріч із захисником Вітчизни

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни,на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

10 жовтня, напередодні Дня захисника України, в нашій школі відбулася зустріч учнів з учасником АТО Хиценком Сергієм Сергійовичем.

Почесний гість зустрівся з учнями 10 та 9 класів. Учні  радо вітали захисника України. Хлопці і дівчата, затамувавши подих, уважно слухали розпо­віді земляка, а потім задавали різні запитання. В класі пану­вала дружня та доброзичлива атмосфера. Відчувалося, що нашому молодому поколінню небайдужа доля своєї дер­жави..

Запрошений гість не на багато старший за учнів-старшокласників, а вже встиг побувати на війні та зустрітися зі смертю. Сергій людина сильної волі, міцного характеру, впевнений в собі ,справжній патріот України. З глибоким сумом та болем в очах він ділився з учнями спогадами,розповідав школярам, що пережив за час, проведений в зоні АТО. Сергій  своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання учнів,запрошений воїн намагалися у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство ,і про все те, що цікавило дітей. Говорили про військові будні зі сльозами на очах, а в залі панувала тиша…

Боєць щиро подякував дітям за те,що вони морально підтримують  своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для воїна є надзвичайно важливою.

Запрошений учасник АТО почув від педагогічного колективу та учнівської молоді щирі слова подяки і шани. Події останніх років у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму,дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

Переглядів: 441 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ