Меню сайту

Головна » 2017 » Червень » 24 » Випускний-2017
10:04
Випускний-2017

Кілька нот до завершення портрету

Вони щось швидко малювали на полотнах. Ривкими рухами, впевненими поглядами, відвертими надіями створювали себе. Одинадцять років, дванадцять випускників, безліч доріг.

День змінює день, свято змінює свято, події стрімкою стихією захоплюють нас, несучи і лякаючи, а страх змінюється впевненістю, переростаючи в потребу діяти. І вони діяли.

Кажуть, не відчуваєш зміни, поки вони не доторкнуться вас особисто. Так воно завжди було з випускними. От ви ще школяр, та й то середньої школи, і повз вас минають інші, старші, повз вас минають роки, минає сам час. І раптом зупиняється перед вами: «Пора…». Ваш випускний. Не чекали, правда?

Але так вже вони заведено. Так вже воно треба.

Цьогоріч Славгородська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів випустила у світ дванадцять особистостей, дванадцять унікальних, сформованих, утверджених у житті людей. Свято зустрічі дорослого життя відбулось 23 червня 2017 року в стінах школи, що за всі роки навчання асоціювалася у випускників звісно з різним, проте усім вона по-своєму стала незабутньою.

Але для них це здійсниться згодом.

Вони працювали, творили, бігали, гралися, вигадували, переказували, писали, тікали, губилися, кохали, знаходили… – вони жили тут. Але час невпинний. І він їх покликав у дорогу далі. Забравши з собою давно початі ескізи себе і свого життя, колишні діти пішли його реалізувати.

Так вже воно заведено. Так вже воно треба.

 

p.s.

і ніколи не знайте меж…

от.

Переглядів: 519 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ