Меню сайту

Головна » 2015 » Лютий » 18 » В подорож з веселкою! Тиждень естетичних наук.
13:41
В подорож з веселкою! Тиждень естетичних наук.

 

Нещодавно в Славгородській школі проводився Тиждень естетичних наук.

Ми проводили його, щоб усі побачили, які талановиті діти вчаться поруч. Щоб викликати зацікавленість школярів до уроків музики, образотворчого мистецтва, художньої культури та трудового навчання. Відкриваючи тиждень, запропонували учням взяти із собою гарний настрій, фантазію, натхнення та знання, та запросили в подорож з веселкою! Бо тиждень мистецтва та праці проходив під девізом «Наповнимо веселкою серця».

План проведення тижня включав в себе різні цікаві та творчі заходи.

Тиждень почався заходами, які провів вчитель музики Моїсеєнко Олексій Васильович. Він запросив старших учнів на віртуальну екскурсію до ДПТНЗ «Краснопільське професійно–технічне училище», а учнів середніх класів на зустріч з класичною музикою.

Протягом тижня учні школи мали можливість відвідати мистецький кінозал, майстерні з виготовлення браслету-оберігу зі стрічок та листівок-валентинок, взяти участь у виставках творчих робіт, малюнків, стіннівок «Світ професій»,  пограти у мистецьке лото, та розгадати ребуси, кросворди.

У шкільній бібліотеці працювала виставка книг про мистецтво.

Молодші учні школи були в захваті від лялькової вистави «Пригоди Домовенятка Кузі», яку підготували члени гуртка «Буратіно» Шаттьорна Марина, Антоненко Марина, Нікітан Альона, Шарков Володимир, Сапожков Олександр. На час вистави маленькі глядачі «перетворилися» на домовичків, і в кожного було нове ім’я, значення якого їм пояснила керівник гуртка Павлюченко Наталія Євгеніївна. 

Цікаво пройшла година творчості «В країні майстрів», яку підготував для всіх зацікавлених вчитель трудового навчання Хрін Євгеній Миколайович. Учні отримали нові знання та навички з оздоблення виробів, ще й отримали в нагороду невеличкі сувеніри

А які чарівні вироби були представлені учнями нашої школи під час виставки творчих робіт «Рукам робота – душі спокій…»! Виставка пройшла під гаслом: «Наша творчість тобі, Україно!»

Підготовкою до виставки зацікавились не тільки діти, а і де які батьки. Організатори тижня вручили подяки батькам: Давиденко Н.І., Поддячевій Я.В., Мамализі В.В., Гонтарь І.В., Назаренко Л.О., Шумейко Т.Л., Шатьорній Т.І..

Серед інтелектуальних конкурсів відзначились:

у грі «Мистецьке лото» пара Ільченка Ярослава та Гонтаря Максима – І місце, Мудрицької Вілени та Сальник Яни – ІІ місце, Томіловича Миколи та Ільченка Іллі – ІІІ місце;

під час конкурсу вболівальників «Країни майстрів»: Бєлік Микола – І місце, Тресницька Дарина – ІІ місце, Ільченко Ілля – ІІІ місце

Активність та результати класів фіксувались на екрані тижня. За підсумками балів визначилися такі переможці: найбільшу кількість балів отримав  6 клас – І місце; 7 клас – ІІ місце; 9, 11 класи – ІІІ місце.

На загальношкільній лінійці було підведено підсумки Тижня, найактивніші учасники та автори найкращих виробів та малюнків були нагороджені грамотами.

На завершення було переглянуто фото-калейдоскоп подій тижня естетичного виховання, переглядом якого всі були задоволені!!!

 Гадаю, всім було цікаво!

 

Хай надалі надихає вас мистецтво,

А палітра хай натхнення надає.

Ми бажаємо вам віри у прекрасне,

Бо воно тепло і радість всім несе.

Переглядів: 589 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ