Меню сайту

Головна » 2018 » Квітень » 27 » Участь у фіналі обласних змагань «Олімпійське лелеченя»
10:53
Участь у фіналі обласних змагань «Олімпійське лелеченя»

У Сумській загальноосвітній школі №18 відбувся фінал змагань обласного спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя». Відео

У фінальному етапі змагань взяли участь 5 найсильніших команд, а саме: команда Сумської класичної гімназії, Кролевецька спеціалізована школа №3, Роменська ЗОШ №10 м. Ромни, Свеська спеціалізована школа № 2 Ямпільського району, Славгородська ЗОШ Краснопільського району.

Як і в попередніх етапах, програма заходу включала три складових: комбіновані естафети та волейбол, вікторину на знання історії олімпійського руху та презентацію команди.

Почесними гостями на заході стали Олена Перова – срібна призерка Олімпійських ігор-1998 з біатлону, голова Сумського відділення Національного олімпійського комітету, Вікторія Кащеєва – стипендіат НОКу, чемпіонка Універсіади-2013 з легкої атлетики. 

У загальному підсумку усіх конкурсних дисциплін команда нашого закладу посіла п'яте місце. Усі команди були нагороджені солодкими подарунками та призовою атрибутикою від Національного олімпійського комітету.

Переглядів: 485 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ