Меню сайту

Головна » 2013 » Листопад » 18 » "Театр ляльок"
13:25
"Театр ляльок"


25 жовтня 2013 р. відбувся обласний конкурс дитячої театральної творчості в номінації «Театр ляльок». В конкурсі брали участь дванадцять колективів області. Конкурс виявився дуже цікавим, бо на очах глядача оживали звичайні ляльки. Членам колективів було чому навчитися один у одного, бо в конкурсній програмі були представлені різні види ляльок: лялька-рукавичка, тростинова лялька, паркетна лялька. Цікавими були музичні та декораторські оформлення вистав.


В цьому конкурсі, вже не вперше, брав участь і колектив «Буратіно» Краснопільського районного ЦДЮТ Славгородської ЗОШ І-ІІІ ст..

Життєве кредо колективу: «Життя – це казка, донеси її людям»

Девіз: «Створимо казку в нашому житті!»


Колектив існує з 2000 року. Склад колективу кожен рік поновлюється. Підбираючи репертуар, колектив надає перевагу казкам повчального характеру. І цього разу була представлена казка Людмили Дикої «Червона Шапочка, троє вовченят і золоте правило», в якій старше вовченя доводе своїм братам золоте правило: «Як хочете, щоб чинили з вами, так чиніть і ви з усіма!».

Тож вітаємо членів колективу «Буратіно»:


Антоненко Марину, Кузьменка Сергія, Нікітан Альону, Поддячева Богдана, Чергинця Богдана, Шаркова Володимира, Шатьорну Марину та їх керівника Павлюченко Наталію Євгеніївну, які нагороджені дипломом ІІІ ступеня.

Переглядів: 776 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ