Меню сайту

Головна » 2017 » Січень » 10 » «Подорож на планету Добра»
14:58
«Подорож на планету Добра»

 

Пробудження у дітей щирого інтересу до всього корисного, морального, до бажання берегти людську гідність, виховання у них доброзичливості, поваги до інших людей, саме з такою метою у 5 класі (класний керівник Павлюченко Н.Є.) і був проведений міні-проект «Тиждень добрих справ. Добро починається з тебе». 

Під час підготовки до проекту учні:

1. Продумали які конкретні добрі справи можна виконати.  

2. Розробили план тижня .

3. Визначили відповідальних.

Під час проведення тижня усі учні брали активну участь у запланованих заходах. Тиждень допоміг зрозуміти що ж означає бути доброю людиною.

А підсумком роботи над міні-проектом стала виховна година «Подорож на планету Доброта»

Під час подорожі у міжпланетному просторі учні відвідали також «Планету Відкритих сердець», «Планету Компліментів», «Планету Чарівників», «Планету Протилежностей» і «Планету Дарунків» які відповідали дням тижня добрих справ. Активно виконуючи різні цікаві завдання діти не тільки згадали і повторили корисні та такі важливі знання про позитивні та негативні емоції, почуття, риси характеру людини, про добрі вчинки своїх друзів, пригадали прислів’я про добро, правила поведінки, а й зробили висновки після перегляду соціальної реклами «Добро повертається. Бумеранг добра».  

Насамкінець, було висловлено побажання учням, щоб саме доброта була вірним супутником у їх житті. І, звичайно, хочеться сказати, що виховні години на такі теми, дуже потрібні для підростаючого покоління, адже вони збагачують душі дітей добром і милосердям, вчать робити добро не за дякую, а від щирого серця.

$IMAGE4$

Переглядів: 474 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ