Меню сайту

Головна » 2017 » Червень » 27 » Звіт директора школи
12:20
Звіт директора школи

26 червня в школі відбувся звіт директора школи Муквич Віри Іванівни перед громадськістю.У заході взяли участь педагогічні працівники школи, обслуговуючий персонал, батьки учнів, голова села Сторожев О.І. та депутати Краснопільської районної ради Анцибор Г.М. і Лазарєв О.В.

У своєму виступі директор школи зробила короткий огляд роботи школи за 2016/2017 навчальний рік, показавши присутнім результати методичної та виховної роботи. Ознайомила із досягненнями учнів у олімпіадах, конкурсах. Також була надана інформація про фінансово-господарську діяльність.

Директор школи наголосила, що є ряд проблем, які потребують вирішення і школа розраховує на підтримку та співпрацю з громадою села.

 

Прослухавши звіт директора, присутні голосуванням дали оцінку роботі керівника за 2016/2017 н.р., відзначили належне виконання функціональних обов’язків Вірою Іванівною, створення нею сприятливих умов для навчання та виховання підростаючого покоління. Анцибор Г.М.у своєму виступі дав високу оцінку результативності роботи директора школи та очолюваного нею колективу, побажав успіхів надалі. Голова батьківського коміткту Ільченко Н.В. від імені батьків подякувала керівнику школи за її невтомну працю, висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю батьківського, учнівського та педагогічного колективів.

 

Переглядів: 474 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ