Меню сайту

Головна » 2017 » Лютий » 13 » Зустріч з учасником бойових дій у зоні АТО
15:00
Зустріч з учасником бойових дій у зоні АТО

 

Багато страждань випало на долю нашого народу за цей час, але він проявив свій незламний дух. Сьогодні на Сході України йдуть військові дії, точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України. Весь народ нашої держави об`єднався нині проти російського агресора. Сили АТО намагаються протистояти терористам. На полі битви - захисники, воїни.

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни нещодавно в Славгородській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулася зустріч із колишнім випускникам – учасникам бойових дій у зоні АТО Олександром Хріном. Розмова йшла про єдність української нації, про загальнолюдські цінності, про мир і спокій. Був дуже цікавий і відвертий діалог, де діти ставили багато питань і отримували відверті відповіді.

Події на сході у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму, дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави.

 

Переглядів: 380 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ