Меню сайту

Головна » 2016 » Березень » 23 » "Віночок вити – життя любити"
21:29
"Віночок вити – життя любити"

15 березня у 7 класі (Класний керівник Ільченко-Наумова С.М.) відбувся відкритий виховний захід  "Віночок вити – життя любити"

Чому саме український віночок ми взяли за основу? Та тому, по-перше, що він одвічно був символом добра і надії в українського народу; по-друге, це не просто окраса, а справжній український оберіг; по-третє, кожна квітка нашого віночка не проста, вона має свій символ; і по-четверте, справжній український віночок має стрічки дев'яти кольорів (а в навчальному році дев'ять навчальних місяців ), які також символізують кращі людські якості.

Саме український віночок споконвіків володів надприродною силою, давав наснагу і любов до життя. В умовах економічної розрухи, у період переходу до ринкових відносин відбувається процес моральної та соціальної деградації значної частини учнівської та студентської молоді, надмірне захоплення негативними формами комерційного бізнесу, низькопробними зразками вітчизняної та імпортної зарубіжної культури. І саме тому ми повинні виховувати наших дітей на кращих зразках рідної української культури, збереженні української мови, досконалим володінням нею. Виховати патріота своєї землі – означає передати досвід попередніх поколінь у суспільному житті.

Відповідно ми проводимо виховну годину на тему "Віночок вити – життя любити", під час якої  ознайомлюємо дітей з українським віночком, його символами. Чому ми не можемо виховувати на своєму, рідному, що близьке кожній українській дитині?  І тому зміст роботи під час виховного заходу структурований за тематичними періодами, які допоможуть дітям пізнати себе, свою родину, Україну як державу. 

Переглядів: 439 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ