Меню сайту

Головна » 2017 » Лютий » 24 » Тиждень предметів фізкультурно-естетичного циклу
10:49
Тиждень предметів фізкультурно-естетичного циклу

Кожна нація має свої звичаї, обряди, традиції які не можна забувати.

Ми – українці, і підкреслюємо це багатовіковою духовною, історичною й культурною спадщиною. Через мову, пісню, танок, ремесла, ми вивчаємо своє минуле. Воно об’єднує всіх українців, робить громадянином кожного з нас та усіх разом народом.

«Хто не знає минулого – той не вартий майбутнього» саме під таким гаслом з 6 по 13 лютого 2017 року в нашій школі пройшов тиждень предметів фізкультурно-естетичного циклу, який поєднав у собі образотворче та музичне мистецтво, трудове навчання, захист Вітчизни та фізкультуру.

На кожен предмет було відведено свій день: понеділок – день музики, вівторок – день художньої культури, середа – день технологій, четвер – день образотворчого мистецтва, п’ятниця – день фізичної культури та захисту Вітчизни.

Розпочала тиждень загальношкільна лінійка «Україна надзвичайна», на якій було представлено 10 цікавих фактів про Україну.

Із задоволенням відвідали наш мистецький кінозал «Українська пісня в анімації» учні 1-6 класів, де переглянули мультфільми «Як жінки чоловіків продавали», «Колискова» у виконанні Н. Матвіенко, «Щедрівка» у виконанні «ВВ», Олега Скрипки. Завершила день гра-конкурс для учнів 2-4-х класів «Веселі музики», переможцем в якій вийшла команда 3 класу «Веселі нотки». (вч. Моїсеєнко О.В.)

У вівторок відбулася цікава і змістовна краєзнавча екскурсія до Краснопільського краєзнавчого музею для учнів 8-11-х кл. Під час екскурсії екскурсовод Брахно Тетяна Олександрівна зосередила свою розповідь на мистецьких сторінках розвитку нашого району.

В середу для учнів 5, 6 класів були проведені Уроки творчості «Виготовлення оберегів» (вч. Павлюченко Н.Є), а для учнів 8-11-х класів калейдоскоп ремесел «Україна - країна майстрів» (вч. Хрін Є.М.).

Перший поверх школи прикрасила виставка творчих робіт «Наша творчість тобі, Україно», на якій були представлені найкращі вироби учнів, виготовлені на уроках трудового навчання.

У четвер учні початкових класів знову відвідали мистецький кінозал, де переглянули мальований український мультиплікаційний фільм «Івасик Телесик». Учні 6,7 класів позмагались в знанні народних звичаїв та видів декоративно-прикладного мистецтва під час вікторини «Звичаї нашого народу. Народні свята на Україні»(вч. Павлюченко Н.Є.)

Найяскравішим днем тижня стала п’ятниця, під час якої були проведені: гра-квест «З колиски українського народу» для учнів 5-11-х класів, сімейно-спортивне свято «Здорова дитина – щаслива родина. Щаслива родина – багата країна» (вч. Шумейко В.О.) для учнів 5-7 кл. та виховний захід «Я – патріот» (вч. Хрін Є.М.) для учнів 8-11-х класів, на який було запрошено учасника АТО Хріна О.Є.

Завдання для гри-квесту підготували усі вчителі предметів естетично-фізкультурного циклу. Під час проведення квесту учні згуртувались, проявили ерудицію та кмітливість. Їм необхідно було відгадати завдання, за ключовим словом з’ясувати наступну зупинку, та прокласти маршрут на карті. Цікаво було спостерігати спритність та натхнення, з яким учасники команд виконували різноманітні за змістом та складністю завдання.

Сімейно-спортивне свято «Здорова дитина – щаслива родина. Щаслива родина – багата країна» об’єднало в одне ціле учнів та їх батьків. Вболівальники з азартом слідкували за змаганням між командами «Патріот» та «Єдина країна».

Протягом тижня були організовані виставки-конкурси малюнків «Ми малюємо українську пісню», «Мій мальовничий світанковий край» та фото колаж «Мій край – моя історія жива».

В понеділок на загальношкільній лінійці було підведено підсумки тижня, найактивніші учасники та автори найкращих виробів та малюнків були нагороджені грамотами.

На завершення було переглянуто фото-калейдоскоп подій тижня предметів фізкультурно-естетичного циклу, переглядом якого всі були задоволені!!!

Ось так цікаво та змістовно був організований тиждень предметів фізкультурно-естетичного циклу в нашій школі.

Переглядів: 403 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ