Меню сайту

Головна » 2014 » Лютий » 18 » "Ти вічний біль, Афганістан"
17:10
"Ти вічний біль, Афганістан"
14 лютого, напередодні, відзначення 25-річниці виведення Радянських військ з Афганістану, учнями 11 класу, було презентовано проект "Ти вічний біль, Афганістан".




Останні кілька місяців вони проводили пошуково-дослідницьку роботу. Метою проекту було:

ознайомитись з історичними фактами війни в Афганістані 1979-1989 років, вказати статистичні дані даної війни, наголосити на участі земляків в Афганській війни; вшанувати пам'ять загиблих земляків воїнів-афганців, через спогади та розповіді учасників війни, через поезію, пісні, відео-фільми донести до свідомості підростаючого покоління трагізм війни, недопустимість війни та зазначити на страшних наслідках війни; сприяти вихованню в учнів почуття патріотизму, поваги та вдячності воїнам-інтернаціоналістів.



                                            

     

   Так, ми повинні розуміти їх, зробили висновок учні 11 класу. Нехай же наша робота над проектом не закінчується. Прийдіть додому, розкажіть про почуте своїм батькам, сусідам, однокласникам, бо про це повинен знати кожен, про це повинні пам’ятати всі.





Матеріали, які були зібрані під час пошукової роботи, були оформлені належним чином і передані до шкільного музею історії села.

Переглядів: 703 | Додав: slawgorod | Теги: славгородські афганці, проект, афганістан, пошуково-дослідницька робота, 11 клас | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ