Меню сайту

Головна » 2018 » Травень » 28 » Свято останнього дзвоника
11:28
Свято останнього дзвоника

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника, свята, якого немає в жодному календарі. І це не диво, адже учням є чому радіти. Уроки закінчилися і попереду тепле літечко, пора канікул. Особливим було це свято для наших випускників. Оскільки, юність – справді найкраща пора життя. І вона проходить у школі. Юність захоплює дружбою, мріями, першим коханням.

 

Першою з вітальним словом до учасників урочистого дійства звернулася директор школи Віра Іванівна Муквич. І побажала випускникам, зробити правильний вибір у житті. Обрати саме ту професію, яка буде по душі. Потому директор вручила похвальні листи та грамоти за кращі досягнення та творчі здобутки 2017-2018 навчального року.

Під час урочистостей згадали й про тих Героїв, які боронили і продовжують боронити нашу державу у зоні проведення АТО. Присутні на заході вшанували загиблих Героїв хвилиною мовчання.

До теплих слів вітання приєднався голова сільської ради Сторожев Олександр Іванович, представник батьківського комітету Решетар Оксана Сергіївна.

Як і кожне прощання з рідною школою хвилююче, сумне. Хвилюються випускники, адже попереду ще випускні екзамени, хвилюються вчителі – це частина їхньої любові, душі і ласки. Та найбільше мабуть хвилювань у батьків – їхні діти стали дорослими і невтримна материнська сльоза, що блищить в очах – це радість і смуток, надія і сподівання.

На завершення свята випускники загадали бажання і пустили у небесну блакить білих голубів, як символ миру та щастя.

    

    

    

    

   

    

    

    

 

 

Переглядів: 573 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ