Меню сайту

Головна » 2018 » Січень » 9 » Славгородські вчителі представили район на конкурсі "Учитель року-2018"
12:44
Славгородські вчителі представили район на конкурсі "Учитель року-2018"

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 19.06.2017 № 866 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018», листа Міністерства освіти і науки від 19.09.2017 № 1/9-508 «Про організацію та проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» та наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 19.09.2017 № 524-ДО «Про організацію та проведення І, II турів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018», Краснопільського відділу освіти, молоді та спорту від 09.10.2017 р. № 267-ОД  протягом грудня 2017 р. в районі проводились заходи районного туру конкурсу «Учитель року - 2018». Участь у даному конкурсі брали вчителі Славгородської ЗОШ І-ІІІ ст.: Бєлік О.М. (номінація «Фізика») та Шумейко В.О. (номінація «Фізична культура»).

 

Районний етап конкурсу проходив у два етапи. Під час І-го етапу (заочного) журі розглядало матеріали, які представляли конкурсанти (опис власного досвіду, що розкриває систему роботи вчителя, ідеї, методи, технології, які він застосовує в роботі, та творчий доробок як підтвердження роботи вчителя над проблемною темою).

22 грудня 2017 р. проводився ІІ-ий етап конкурсу, участь у якому взяли вищезазначені вчителі. Вони виявили власні творчі можливості з реалізації як традиційних форм і методів навчання школярів, так і використання новітніх освітніх технологій, продемонстрували різноманітність інтересів та захоплень, показали фрагменти уроків. За результатами та підсумками, показавши свій рівень володіння сучасною методикою викладання предмета та творчий підхід до вирішення поставлених завдань, вчителі Славгородської ЗОШ І-ІІІ ст. стали переможцями цього етапу в відповідних номінаціях.

04 січня 2018 року, за участю переможців районного туру конкурсу Бєлік О.М. та Шумейка В.О., у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся очно-заочний етап ІІ (обласного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018».

Очно-заочний етап змагань передбачав участь учителів у таких конкурсних випробуваннях:

  • комп’ютерне тестування (фахова грамотність);

  • тестування з питань методики викладання предмету;

  • практична робота з педагогіки та психології;

  • презентація досвіду (у тому числі інтернет-ресурсу);

  • співбесіда (запитання за темою досвіду, з дидактики та загальної ерудиції).

Шановні колеги!!! Бажаємо Вам подальших успіхів і здобутків! Творчих злетів, терпіння, оптимізму, успіхів у праці. Сподіваємося, що конкурс розкрив перед Вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу!  Дякуємо за Вашу фахову майстерність, відповідальне ставлення до виховання і навчання учнів, активну життєву позицію. Мирного Вам неба, міцного здоров’я, щастя, сили і наснаги у вашій благородній праці.

Переглядів: 479 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ