Меню сайту

Головна » 2017 » Лютий » 12 » Довга дорога додому або про шлях інновацій сучасної школи
23:31
Довга дорога додому або про шлях інновацій сучасної школи

На сьогодні перед школою постає ряд викликів, що так чи інакше зумовлюють її ріст і розвиток. Ви звісно подумаєте, наприклад, про безкінечні контрольні роботи, непостійність учнів, постійні зміни програм, неповноцінні підручники і… та ви запийте будь-якого вчителя чи учня і почуєте – і то взаємно – чимало цікавого.

         Що нам допомагає навчатись?

         Складіть собі список. Власний. А щодо нас, то вагомим помічником сучасного і вчителя, й учня стає комп’ютер.

Згідно з угодою між Урядом України та Урядом Китайської Народної Республіки про надання Міністерству освіти і науки України комп’ютерного обладнання для загальноосвітніх навчальних закладів України і наступними законодавчими актами Славгородська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів зрештою отримала неабияку інформаційну підтримку – нові комп’ютери.

На врученні названого обладнання були присутні представники батьківського колективу школи – голова батьківського комітету Ільченко Надія Василівна, Наумов Віталій Іванович, учителі, учні, депутати райради Анцибор Геннадій Миколайович, Тимошенко В’ячеслав Володимирович. І учні сьогодні вже працюють за новими комп’ютерами.

Звісно саме собою комп’ютерне обладнання не є самодостатнім чинником реалізації освітніх процесів і цілей. Але. Коли вже ми говоримо про те, що сучасна освіта має йти вперед і давати країні конкурентоспроможних громадян, то інформатизація освітнього якісним сертифікованим обладнанням є основною запорукою досягнення цієї мети.

 

 

Переглядів: 365 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ