Меню сайту

Головна » 2018 » Січень » 22 » День Соборності відзначили у школі
19:38
День Соборності відзначили у школі

З метою поглибити знання учнів про історію виникнення свята Соборності України, ознайомити з цікавими фактами про Україну, її визначних діячів; виховувати патріотичні почуття та повагу до державної атрибутики в школі було проведено урочисту лінійку до Дня Соборності України.

Цьогорічне державне свято  День Соборності  та Свободи України наша школа  відзначила  урочисто та патріотично.  Школярі, щоб підкреслити  значення  свята, одягнулися  у вишивані сорочки. Важливість цього державного свята підкреслювали синьо-жовті прапорці.

Це свято відзначаємо щороку в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західно-Української Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

 Учні переглянули  відеофільм, в якому показані сторінки історичного минулого України, як відбувався цей важливий момент – День злуки – об’єднання Української Народної республіки та Західноукраїнської республіки в одну державу.

Учасники заходу, узявшись за руки, утворили «умовний живий ланцюг», який утворили сотні тисяч українців 22 січня 1990 року на згадку про проголошення Акту Соборності.

 

 

Переглядів: 388 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ