Меню сайту

Головна » 2017 » Листопад » 24 » День пам`яті жертв голодомору та жертв політичних репресій
12:21
День пам`яті жертв голодомору та жертв політичних репресій

Кажуть, що минуле не належить нікому зокрема. Воно — надбання нинішніх і майбутніх поколінь, бо саме їм належить винести з нього всі найсерйозніші уроки, щоб подібні людські трагедії не повторилися. Ніде і ніколи!

 25 листопада в нашій державі буде відзначатися День пам’яті жертв голодомору та політичних репресій. Народ України схиляє голову, перед трагічною сторінкою свого життя. 1932 рік… тридцять… чорний рік. Прах семи з половиною мільйонів стукає в наші серця; їх ніхто не судив, отже, ніхто не реабілітує. Ніхто, крім нас з вами, їхніх співвітчизників і довговічних боржників.

23 листопада в нашій школі відбувся урок скорботи і пам’яті жертв голодомору 1932-1933 р.р. для учнів 1-11 класів та акція "Запалимо свічку"

Наш найсвятіший обов’язок сьогодні – зберегти пам'ять про всіх, хто не дожив, недолюбив, пам'ять про живих і ненароджених. Ніхто не має права про це забути.

25 листопада о 16.00 громадяни нашої країни запалять свічки в знак пам’яті жертв голодомору. Поминальні свічки будуть запалені на всіх континентах світу. Ви теж, кожен в своїй родині, можете приєднатися до цієї акції.

 Ці вогники символізують нашу скорботу і пам'ять про мільйони загублених життів наших українців. Ці вогники зігріють душі загиблих.

 Це - знак  нашої пам’яті.

 Це – символ очищення задля нашого майбутнього.

І цей світ донесете ви самі.

 Це важливо для кожного з нас, нинішньому поколінню це потрібно для нашої єдності, для віри у життя і справедливість. Не забувайте сьогоднішню нашу розмову і ніколи не залишайтесь байдужими до біди ближнього.

Переглядів: 378 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ