Меню сайту

Головна » 2016 » Вересень » 12 » "Дари Золотої Осені_2016рік"
16:15
"Дари Золотої Осені_2016рік"

Увага! Увага! Спішіть, поспішайте!

Господарі й гості - глядіть, не минайте!

На ярмарок - прошу, гуртом, поодинці:
Чекають на вас там чудові гостинці!
На ярмарку нашім веселім, багатім,
Є чим дивувати і є що придбати!

  Такими словами ведучі запросили всіх присутніх розпочати осінній ярмарок "Дари Золотої Осені", який  відбувся 12 вересня в стінах Славгородської загальноосвітньої  школи.

Дуже вмілими виявилися наші учні із своїми мамами. Скільки цікавих і різноманітних страв приготували із врожаїв! Всі учні з 1 по 11 клас спробували себе в ролі і продавців, і покупців. Насолодились ми на славу! Але не тільки ми, учні та вчителі, а  й інші  жителі села, які були гостями на нашому святі.

Дивлячись на різноманітність  квітів, овочів, фруктів, печива, вареників, пиріжків, тортів, розумієш, що рік видався урожайним.

- "Купуйте, не минайте!", "  У нас саме свіже і смачне!", " А ми вже більше 100 гривень наторгували!",- чулося звідусіль. А у покупців очі розбігалися і сливки текли. Хотілося скупити і скуштувати все, що там було!

 Деякі класи спродалися одразу повністю, і тримали в руках чималу суму грошей, інші мінялися з товаришами, щоб скуштувати їхню смакоту, дехто не втримався і з'їв свою власну, але задоволення отримали всі без виключення!

Половина отриманих коштів піде у фонд класів, а інша- у фонд школи. Потім на зборах учнівського самоуправління дуть вирішувати, на що потрати зібрані кошти.

Організатори зуміли осінній благодійний ярмарок зробити святом не тільки для школи, а й для села.

 

 

 

Переглядів: 382 | Додав: luydysya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ