Меню сайту

Головна » 2014 » Листопад » 21 » Благодійна акція «Україна – єдина країна»
10:56
Благодійна акція «Україна – єдина країна»

У зв’язку із ситуацією, яка виникла на Сході України, Учнівська Рада Славгородської ЗОШ І – ІІІ ступенів та члени волонтерського загону «Іскра» з 17 по 20 листопада провели благодійну акцію «Україна – єдина країна». Всі ми маємо підтримувати  тих, хто захищає рідну країну.

Кожен учасник акції мав можливість зробити благодійний внесок та придбати квиток на благодійний концерт, який відбувся 19 листопада в актовій залі школи.

      

Волонтери активно розповсюджували квитки на благодійний концерт. Вони відвідали всі організації, які знаходяться на території  Славгородської сільської ради.

Благодійний внесок у сумі 200 гривень, а також продукти харчування (олія, крупи, мука та ін.) зробила вчителька – пенсіонерка , мама інвестора Сіроклин З.М.

 Активні учасники акції, члени волонтерського загону «Іскра» - Ільченко Ярослав, Мариніна Катерина, Томілович Микола, Ільченко Ілля, Хиценко Сергій, Давиденко Карина, Бєлік Микола.

  

 

  

Підтримати учнів Славгородської школи приїхали вихованці Краснопільської музичної школи з директором Висоцькою В. М. Особливо вразили глядачів запальні танці вихованців музичної школи під керівництвом Зоркіної Інни Олександрівни. Це були і сучасні, і народні, і бальні танці.

  

 

  

Гучними оплесками нагороджували глядачі юних артистів і нашої школи: Шатьорну Марину, Антоненко Марину, Шумейка Володимира, Татарченко Анастасію, Жерздєву Ольгу, Ільченка Іллю, Шумейка В’ячеслава, Ільченка Ярослава, Поддячева Івана.

  

Зібрані волонтерами кошти в сумі одна тисяча сімсот п’ятдесят вісім гривень передані на підтримку краснопільчан, які сьогодні несуть службу в зоні АТО.

 

Переглядів: 825 | Додав: slawgorod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ