Меню сайту

Головна » 2018 » Травень » 05

Наша школа взяла активну участь в районному етапі військово-патріотичної гри "Джура". Рій "Вільні люди" Славгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів змагався з восьми командами району та ОТГ.  Гра відбувалася в два етапи. І етап складався з трьох конкурсів, а саме: "Ватра у колі друзів"(творчий конкурс), стройова підготовка, "Відун" (історична вікторина)

ІІ етап складався з чотирьох конкурсів: "Стрільба", "Рятівник", "Туристсько-спортивна смуга перешкод", "Перетягування ... Читати далі »

Переглядів: 481 | Додав: slawgorod | Дата: 05.05.2018 | Коментарі (0)

З метою формування нового природоохоронного світогляду громадян України на засадах сталого розвитку, виховання в дітей почуття відповідальності за природу як національне багатство, виконання завдань обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові: ми – Українці» 27 квітня 2018 року на базі Сумського національного аграрного університету відбувся обласний екологічний форум «Природа – національне багатство України», організаторами якого є комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

У роботі форуму взяла участь учениця 9 класу Мамалига Вікторія (керівник Гнилокозова Л.Ф.) Вікторія представила результати своєї дослідницької та практичної роботи у доповіді на тему: «Дослідження водних ресурсів рідного краю»  і посіла третє місце у секції «Дослідженн ... Читати далі »

Переглядів: 519 | Додав: slawgorod | Дата: 05.05.2018 | Коментарі (0)

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ