Меню сайту

Головна » 2017 » Травень » 24

Нитка до нитки, крок за кроком, кожна деталь має своє виключне й символічне значення.

От ви знали, наприклад, що кожен куточок України має свій особливий вид вишивки? Навіть більше. Кожна сім’я кожного окремого регіону нашої безмежної й багатої культури споконвіку мала особливі традиції, що сягають корінням глибоко в історію.

Й історія ця надзвичайно важлива. Тим більше сьогодні. Коли ми черговий раз звертаємося до себе з питання ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: slawgorod | Дата: 24.05.2017 | Коментарі (0)

День Європи в Україні відзначається у третю суботу травня. Це день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. Це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Це свято, яке з кожним роком стає все більш цікавим для українців, які прагнуть бачити себе в європейській демократичній державі. Традиційно святково проводяться в нашій школі заходи, присвячені Дню Європи в Україні.

Цьогоріч учні нашої школи почали готуватись заздалегідь, і підготовча робота велась тривалий час. Учні нашої школи разом з вчителями англійської мови( Подоляка Л.Є., Турлаєва О.М.). підготували справжнє свято, під час якого звучали вірші під мелодію Гімну Європейського Союзу, були цікаві інформаційні повідомлення і про культурні традиції народів, що живуть на континенті, і про те, як було створено Європейський Економічний Союз, та ще багато корисної інформації, що безпосередньо стосується цього свята.

... Читати далі »

Переглядів: 433 | Додав: slawgorod | Дата: 24.05.2017 | Коментарі (0)

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар


Погода в Україні

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ